دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • واکسیناسیون مادران باردار
  • مطالب آموزشی حوزه سلامت
  • نشانی مراکز و پایگاه های سلامت تحت پوشش
  • لیست کشیک مراکز غربالگری نوزادان
  • سامانه های مرتبط
  • راهنمای مراجعین




برگزاری جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های گروه بهبود تغذیه

 | تاریخ ارسال: 1401/3/8 | 

دومین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه‌های گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۱، شنبه ۷ خرداد برگزار شد.
روابط عمومی معاونت بهداشت دومین جلسه برنامه ریزی و هماهنگی اجرای برنامه های گروه بهبود تغذیه در سال ۱۴۰۱، با حضور لیلا فرزاد مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت و کارشناسان مسئول تغذیه شبکه ها و مراکز تحت پوشش؛ شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
ارائه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۱ و فرمهای ابلاغ شده از سوی دفتر بهبود تغذیه وزارت متبوع و آموزش در خصوص نحوه تدوین برنامه عملیاتی در شبکه ها و مراکز تابعه و نیز چگونگی برنامه ریزی جهت اجرای برنامه ها از اهم مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
در این جلسه نتایج حاصل از STEPs (پیمایش عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر) سال ۱۴۰۰ و مقایسه آن با سال ۱۳۹۵ به عنوان وضعیت موجود این بیماریها در سطح کشور و استان تهران بررسی شد و بر تقویت شناسایی و ارائه خدمات تغذیه ای به ۴ بیماری مزمن غیر واگیر ( دیابت، چربی خون، فشار خون بالا و چاقی) توسط همه اعضای تیم سلامت ( مراقب سلامت، پزشک و تغذیه) و ارائه آن در جلسات هماهنگی و کارگاه های آموزشی تاکید شد.
همچنین در این جلسه بر ضرورت تقویت اجرای برنامه های بهبود تغذیه با جلب حمایت بیشتر مدیران شبکه ها و رؤسای مراکز توسط کارشناسان تغذیه ستادی با ارائه وضعیت موجود شاخصهای برنامه های بهبود تغذیه و عملکرد کارشناسان تغذیه محیطی تاکید شد.
بررسی نتایج اجرای برنامه بهبود تغذیه کارکنان ادارات و کارگران کارخانجات در سال گذشته و تقدیر و تشکر از کارشناسان تغذیه ستادی بابت اقدامات متنوع و گسترده ای که در این راستا صورت گرفته بود، از دیگر مباحثی بود که در این جلسه به آن پرداخته شد و در خصوص تداوم و اجرای بهتر آن پیشنهادات و راهکارهایی ارائه شد.
 



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر