دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • راهنمای مراجعین

برگزاری جلسه اتاق فکر معاونت بهداشت

| تاریخ ارسال: 1398/8/2 |

راهکارهای بهبود بروکراسی اداری در جلسه اتاق فکر معاونت بهداشت، بررسی و تبیین شد.

روابط عمومی معاونت بهداشت – جلسه بررسی راهکارهای بهبود بروکراسی اداری، چهارشنبه اول آبان در دفتر معاونت بهداشت و با حضور دکتر بابک عشرتی، معاونین اجرایی و فنی و سایر اعضاء برگزار شد.

دکتر طیبه نجفی مقدم؛ مسئول اتاق فکر معاونت بهداشت، به تشریح پروژه بروکراسی و مراحل و نحوه انتخاب آن توسط اتاق فکر دانشگاه پرداخت و نقطه نظرات حاضران در این مورد مطرح شد.

دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه بیان کرد: با توجه به اینکه مجموعه معاونت بهداشت با موضوع پروژه درگیر است، شایسته است، تمامی واحدهای ستاد معاونت وارد مرحله اجرایی این پروژه شوند.
وی افزود: لازم است انجام پروژه، توسط دکتر مینو علیپوری، در قالب طرح HSR تنظیم و به کمیته HSR دانشگاه ارسال شود.

در پایان جلسه، اعضاء با راه اندازی و اجرای پایلوت پروژه بروکراسی اداری در شبکه بهداشت و درمان رباط‌کریم و با هدایت دکتر فخرالسادات امامی؛ مدیر شبکه و همزمان در ستاد معاونت بهداشت و با هدایت دکتر علیرضا بحرالعلوم و دکتر محمد میرزایی؛ به ترتیب معاونین اجرایی و فنی موافقت کردند.

گفتنی است، بروکراسی اداری به عنوان مشکل اولویت دار در سطح دانشگاه انتخاب شده و به منظور رفع این مشکل، اتاق فکر معاونت بهداشت، مسئول پایلوت این پروژه در حوزه تحت پوشش معاونت بهداشت شده است.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 572 بار   |   دفعات چاپ: 84 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر