ردیف
|
عنوان
|
دانلود
|
۱ |
دستورالعمل شرکتهای خودکنترلی و خوداظهاری |
|
۲ |
مشاغل خانگی |
|
۳ |
عرضه مواد غذایی سیار |
|
۴ |
دستورالعمل طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا |
|
۵ |
تخته گوشت خردکنی |
|
۶ |
لیست آموزشگاه های بهداشت اصناف تحت پوشش |
|
۷ |
بسته خدمت برنامه توسعه تجزیه و تحلیل خطر و نقطه کنترل بحرانی در مراکز عرضه مواد غذایی |
|
۸ |
آیین نامه بهداشت محیط مدارس |
|
۹ |
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی |
|
۱۰ |
دستورالعمل بوفه و شیر مدارس |
|
۱۱ |
دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم |
|
۱۲ |
دستورالعمل اجرایی صدور گواهی سلامت و پروانه بهداشتی کیوسک ثابت عرضه مواد غذایی |
|
۱۳ |
دستورالعمل اجرایی صدور صلاحیت و پروانه بهداشتی واحد سیار عرضه مواد غذایی |
|
۱۴ |
دستورالعمل اجرایی پایش برنامه کشوری پیشگیری و کنترل اختلال های ناشی از کمبود ید(IDD) |
|
۱۵ |
قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی |
|
۱۶ |
ضوابط ارسال نمونه های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به اداره کل آزمایشگاههای کنترل غذا و دارو |
|
۱۷ |
آیین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ موادخوردنی |
|
۱۸ |
آیین نامه بهداشت محیط |
|
۱۹ |
آیین نامه حمل و نقل مواد غذایی |
|
۲۰ |
دستورالعمل اجرایی بازرسی بهداشتی |
|
۲۱ |
دستورالعمل ضوابط بهداشتی مشاغل خانگی مجاز |
|
۲۲ |
سالم سازی سبزیجات |
|
۲۳ |
فلو چارت صدور مجوز بهداشتی وسایل نقلیه حمل مواد غذایی |
|